• آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو
چهارشنبه, مرداد ۲۶, ۱۴۰۱
  • ورود
zedwp
  • آموزش افزونه
  • آموزش قالب
  • آموزش وردپرس
  • آموزش ووکامرس
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
zedwp
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
صفحه اصلی دسته‌بندی نشده

چگونه کاری کنیم تا گوگل در سایت ما بخزد و ایندکس سایت در گوگل صورت بگیرد؟

توسط سارا اسلامی
۱۳۹۹-۱۰-۲۴
داخل دسته‌بندی نشده
0
API ایندکس سایت در گوگل
769
SHARES
2.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

برای گسترش دادن کسب و کار خود تنها ایجاد یک وب سایت کافی نیست و شما باید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما در نتایج جستجوی افراد مختلف ظاهر می شود. برای کسب رتبه ی بالاتر در گوگل و سایر موتور های جستجو ایندکس سایت در گوگل بسیار ضروری است. در واقع خزیدن گوگل در وب سایت مزایای بسیار زیادی دارد. برخی از این مزایا عبارتند از :

  1. 1. رتبه بندی سریع تر انجام می شود و این موضوع خصوصاً برای محتوای حساس به زمان بسیار مهم می باشد.
  2. 2. از این طریق شانس خود را برای کسب رتبه بالاتر در رقابت با بقیه افراد افزایش خواهید داد.
  3. ترافیک جستجوی ارگانیک و با کیفیت دریافت خواهید کرد.

گوگل پس از خزیدن در سایت شما تمام اطلاعات حاصل از آن را در یک محل ذخیره و سازماندهی می کند و سپس آن را در نتایج جستجو های مربوطه به افراد دیگر نشان می دهد. بنابراین اگر می خواهید به رتبه بالاتری در گوگل و سایر موتورهای جستجو دست پیدا کنید ، باید صفحات وب سایت شما توسط گوگل خزیده شود رتبه بندی محتوا در گوگل صورت بگیرد.

برای انجام دادن این کار می توان از API ایندکس سایت در گوگل استفاده کنید. در واقع شما با استفاده از آن می توانید رتبه ی وب سایت خود را سریع تر بهبود ببخشید و از این طریق یک مرحله جلوتر از رقیبان خود خواهید بود. همچنین شما می توانید اطمینان حاصل کنید که سایت شما توسط گوگل خزیده شده است و رتبه بندی سایت شما افزایش پیدا می کند.

ما در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید از API جدید برای ایندکس گوگل استفاده کنید و از این طریق صفحات و محتوای وب سایت شما بلافاصله توسط گوگل خزیده شود.

توجه : پیش از شروع به انجام مراحل زیر ما به شما توصیه می کنیم که از Indexing API تنها برای وب سایت های live stream استفاده کنید و بهتر است که از این API در سایر وب سایت ها استفاده نکنید.

مراحل ایندکس سایت در گوگل از طریق API جدید گوگل

 

  1. دانلود پلاگین Indexing API Google
  2. ایجاد یک پروژه ی جدید در Google API Console
  3. یک حساب سرویس ایجاد کنید.
  4. حساب سرویس را به عنوان مالک اضافه کنید.
  5. پلاگین را پیکربندی کنید.
  6. اولین درخواست ایندکس کردن را به Google ارسال کنید.

اگرچه روند انجام دادن این کار کمی پیچیده می باشد ، اما اگر این راهنمای گام به گام ایندکس سایت در گوگل را دنبال کنید ، در کمترین زمان سایت شما توسط گوگل خزیده خواهد شد.

  • افزونه Google Indexing API را دانلود کنید.

  • ایجاد یک پروژه ی جدید در Google API Console

برای ایجاد یک پروژه ی جدید به Google API Console  بروید و در آن با انتخاب گزینه ی “create a new project”  و “continue” یک پروژه ی جدید ایجاد کنید.

در صورت مشاهده صفحه زیر پروژه را با موفقیت ایجاد کرده اید:

 

لطفا توجه داشته باشید: نیازی به کلیک بر روی دکمه “Go to credentials” نمی باشد و می توانید این برگه را ببندید.

  • اکنون یک حساب کاربری ایجاد کنید.

وقتی پروژه خود را ایجاد کردید ، با باز کردن صفحه “IAM & ADMIN”  یک حساب کاربری ایجاد کنید و یا پروژه ای را که به تازگی ایجاد کرده اید را با استفاده از دکمه بالای صفحه “Select a project”انتخاب کنید:

ایندکس کردن سایت درگوگل

و پس از انتخاب پروژه ، روی دکمه  ایجاد حساب کاربری و یا “Create Service Account”   کلیک کنید:

در صفحه ایجاد حساب کاربری سرویس ، نام و توضیحاتی را برای حساب سرویس ایجاد شده جدید وارد کنید. فراموش نکنید که در این مرحله حتماً شناسه حساب سرویس ( شناسه ای که مانند آدرس ایمیل است) را کپی کنید زیرا بعداً به آن نیاز خواهید داشت. سپس ، بر روی دکمه “ Create ” در قسمت پایین کلیک کنید.

پس از انتقال به صفحه بعدی ، نقش را به” Owner ” تغییر دهید  و بر روی ”  Continue” کلیک کنید.

اکنون با کلیک روی دکمه “Create API key” فایلی را که حاوی کلید API شما است را دانلود کنید:

API گوگل

قالب پیش فرض JSON را انتخاب کنید و روی “Create ” کلیک کنید :

 

  • حساب سرویس ایجاد شده را به عنوان مالک سرچ کنسول گوگل خود انتخاب کنید.

برای انجام این کار در ایندکس سایت در گوگل ، باید وب سایت خود را با کنسول جستجوی گوگل ثبت و تأیید کنید و پس از تأیید آن ، Google Search Console را باز کنید ، حساب خود را در سمت چپ انتخاب کنید و سپس روی “Setting ” کلیک کنید.

سپس بر روی گزینه ” Users and Permissions ” کلیک کنید.

روی سه نقطه کنار حساب خود کلیک کنید و سپس روی ” Manage property owners “کلیک کنید.

پس از انجام این کار یک صفحه در یک برگه جدید باز می شود. به قسمت پایین آن صفحه بروید و گزینه ی ” Add an owner ” در بخش تأیید شده مالکان انتخاب کنید.

با انجام دادن این کار دوباره یک صفحه در یک برگه جدید باز می شود و مانند مرحله قبل در آن صفحه به قسمت پایین تر آن بروید و روی دکمه ” Add an owner ”  کلیک کنید.

 

در این مرحله آن شناسه ی حساب سرویس و یا ID  که در مراحل قبلی کپی کرده بودید را در فیلد آدرس ایمیل مالک جدید قرار دهید و سپس روی “Continue” کلیک کنید.

اکنون اگر به برگه قبلی برگردید و آن را رفرش کنید باید حساب سرویس جدید را به عنوان مالک مشاهده کنید. همچنین شما می توانید از چندین پروژه ، حساب سرویس و یاAPI Key   در چندین سایت استفاده کنید ، تنها مطمئن شوید که حساب سرویس به عنوان مالک برای همه سایت های موجود در Search Console اضافه شده باشد.

  • پلاگین را پیکربندی کنید.

برای شروع پیکربندی باید API Key خود را در تنظیمات افزونه وارد کنید. برای انجام این کار پس از نصب افزونه به بخش Rank Math رفته و گزینه ی “Instant Indexing” را انتخاب کرده و محتویات فایل JSON و API  خود را در آن جایگذاری کنید و یا فایل آن را بارگذاری کنید.

نوع پست را در جایی که می خواهید  API  از Google بخواهد به وب سایت شما دسترسی پیدا کند را انتخاب کنید و بر روی “Save Changes” کلیک کنید.

ایندکس سایت در گوگلاکنون وقت آن است که از API ایندکس سایت در گوگل استفاده کنید و هر پست و یا صفحه ای از سایت خود را ایندکس کنید. برای انجام این کار از بالای صفحه به تب Console بروید.

URL  را در بخش نمایه سازی فوری وارد کنید و روی دکمه Send to API کلیک کنید.

پس از انجام دادن این کار باید باید صفحه ای مانند آنچه در زیر آمده است برایتان به نمایش در بیاید.

برای حذف URL از فهرست یا دریافت وضعیت فعلی URL ، می توانید از گزینه های Remove یا Get Status استفاده کنید.

همچنین شما می توانید به جای اینکه URL ها را در این قسمت وارد کنید و سپس آن ها را فهرست کنید ، این کار را از قسمت داشبورد وردپرس و نوشته ها نیز انجام دهید. در آنجا ، باید گزینه ای را برای به روزرسانی پست یا بررسی وضعیت آن مشاهده کنید. همچنین می توانید از گزینه های موجود دیگر نیز استفاده کنید تا چندین پست را به صورت سریع به روز کنید.

و تمام! با انجام دادن تمامی مراحل بالا شما می توانید با استفاده از API ایندکس گوگل سایت خود را در سریع ترین زمان ممکن ایندکس کنید. لطفا توجه داشته باشید که چند دقیقه طول می کشد تا گوگل وب سایت شما پس از ارسال موفقیت آمیز اطلاعات، خزیدن را شروع کند.

 

4 مورد از رایج ترین خطاهای ایندکس سایت در گوگل و نحوه ی رفع آن ها

 

  • چگونه پلاگین نصب کنیم؟

با استفاده از یکی  از این دو روش می توانید پلاگین را مانند سایر افزونه های وردپرس روی سایت خود نصب کنید  :

  1. از طریق داشبورد وردپرس فایل موردنظر را بارگذاری کنید.

برای انجام این کار قسمت “افزونه ها ” را انتخاب کنید. سپس روی “افزودن ” کلیک کرده و فایل زیپ را بارگذاری کنید .

  1. آن را از طریق FTP بارگذاری کنید.

ابتدا باید فایل zip را از سیستم خود استخراج کرده و سپس پوشه جدید google-indexing-api-by-rank-math را در فایل های wp-content/plugins در سرور خود قرار دهید.

 

  • ارور 403 مالکیت URL تأیید نشد. چه کار باید کرد؟

مطمئن شوید که حساب سرویس شما به عنوان مالک سایت در Search Console درج شده است و اگر حساب خود را در آنجا مشاهده نمی کنید ، این مراحل را دنبال کنید:

در صفحه بعدی ، با استفاده از دکمه حساب سرویس را به عنوان مالک اضافه کنید:

سپس ، به کنسول جستجو برگردید و خواهید دید که حساب سرویس شما اضافه شده است.

  • ارور 404 : نهاد درخواستی پیدا نشد.

برای انتشار و یا به روزرسانی صفحه یکبار از کنسول API استفاده کنید ، سپس می توانید از عملکرد “Get Status ” استفاده کنید .

  • ارور 403: Indexing API قبلاً در پروژه ای استفاده نشده است و یا غیرفعال شده است.

با مراجعه به [URL]خود آن را فعال کرده و دوباره امتحان کنید. همچنین می توانید URL را در مرورگر خود کپی و جایگذاری کنید تا باز شود سپس API را فعال کنید:

آیا می توانم از افزونه بدون Rank Math استفاده کنم؟

بله ، این  افزونه یک پلاگین مستقل است که جدا از افزونه رنک مث کار می کند. با این حال ، ما توصیه می کنیم از آن در کنار Rank Math برای دریافت نتایج مطلوب تر استفاده کنید.

آیا می توانم از یک پروژه API / حساب / کلید JSON API برای چندین سایت استفاده کنم؟

بله ، شما می توانید از  کلیدهای پروژه ،  حساب سرویس و  API در چندین سایت استفاده کنید ، فقط مطمئن شوید که حساب سرویس را به عنوان  مالک همه سایت ها در Search Console تنظیم کنید.

آیا می توانم تنها از یک وب سایت در خواست ایندکس کردن وب سایت های مختلف را ایجاد کنم؟

خیر. شما تنها می توانید برای URL های موجود در یک دامنه نه وب سایت های دیگر ، در خواست ایندکس سایت در گوگل کنید ، حتی اگر آن ها با همان حساب سرویس تأیید شوند. به عنوان مثال اگر از یک حساب سرویس مشابه در وب سایت A و وب سایت B استفاده می کنید ، نمی توانید از وب سایت A ایندکس کردن URL های مربوط به وب سایت B را درخواست کنید. شما باید این کار را از تنها خود وب سایت B انجام دهید.

  • آیا می توانم صفحاتی را ارسال کنم که داده های ساختار یافته Post Job و یا Livestream ندارند؟

API رسماً از صفحات حاوی داده های ساختاری Job Posting و Livestream پشتیبانی می کند و توصیه می شود از آن تنها در چنین وب سایت هایی استفاده شود. با این حال ، از نتایج بررسی شده به نظر می رسد، گوگل صرف نظر از داده های ساختاری آن ، صفحات را به صورت فشرده ، فهرست می کند و اگر محتوای اصلی ، جدید و مفید است و یا اگر پیوندها را در هر صفحه ای که از طریق API ارسال می کنید دنبال می کند.

  • بیش از 24 ساعت گذشته است و گوگل هنوز صفحه من را در نتایج جستجو ایندکس نکرده است. چه باید کرد؟

طبق آمار بدست آمده طی چند دقیقه صفحاتی را که از طریق API منتشر کرده ایم ، ایندکس سایت در گوگل معمولاً کمتر از چند ساعت طول می کشد. اما این مورد همیشه صدق نمی کند و این عمل ممکن است تا چند روز و یا حتی هفته ها طول بکشد تا URL شما در نتایج جستجو نشان داده شود. همچنین استفاده از این افزونه تضمین نمی کند که صفحات شما در نتایج جستجو نشان داده می شوند.

 

  • وقتی می خواهم یک URL را نمایه کنم ، در حال دریافت “خطای تعریف نشده” هستم

این خطا ممکن است زمانی رخ دهد که بخواهید از فهرست وب سایت های دیگر URL برای نمایه سازی ارسال کنید. اطمینان حاصل کنید که در حال به روزرسانی ، حذف و یا بررسی وضعیت URL هایی هستید که دارای دامنه های یکسانی هستند و سپس می توانید از آنجا ارسال درخواست ها را شروع کنید.

امیدواریم این مقاله به شما در ایندکس سایت در گوگل کمک کرده باشد.

Share308Tweet192Share77
سارا اسلامی

سارا اسلامی

zedwp

همه حقوق محفوظ است.

ناوبری فوتر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
  • آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو

همه حقوق محفوظ است.

خوش آمدید!

وارد حساب کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید!

Fill the forms below to register

همه فیلد ها الزامی هستند. ورود

رمزعبور خود را بازیابی کنید

لطفاً نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز خود وارد کنید.

ورود