• آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو
چهارشنبه, مرداد ۲۶, ۱۴۰۱
  • ورود
zedwp
  • آموزش افزونه
  • آموزش قالب
  • آموزش وردپرس
  • آموزش ووکامرس
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
zedwp
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
صفحه اصلی آموزش

آموزش نصب قالب در وردپرس به دو روش

توسط سارا اسلامی
۱۳۹۹-۰۸-۱۵
داخل آموزش, آموزش قالب
0
آموزش نصب پوسته وردپرس
503
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

وردپرس به عنوان یک سیستم مدیریت محتوای قابل تنظیم و انعطاف پذیر شناخته شده است. برای به حداکثر رساندن کارایی سایت خود ، می توانید آن را با استفاده از قالب های رایگان و یا برتر وردپرس زیبا تر و کاربر پسندتر کنید. ما در این مقاله به شما آموزش می دهیم که قالب وردپرس چیست و به آموزش نصب قالب وردپرس در کمترین زمان میپردازیم.

آیا فکر می کنید کار با وردپرس سخت است؟ این مقاله را بخوانید.

قالب وردپرس چیست؟

قالب وردپرس مجموعه ای از الگوهای قابل اصلاح است که به شما کمک می کند تا ظاهر وب سایتتان را آن گونه که می خواهید تغییر دهید و مواردی مانند طرح پس زمینه ، نحوه نمایش صفحات مختلف سایت و… را تنظیم کنید. در وردپرس هزاران قالب رایگان و پولی وجود دارد و در این بین 2 نکته بسیار مهم وجود دارد که شما باید پیش از نصب قالب وردپرس در سایت خود به آن ها توجه کنید:

  • قالب مناسب برای سایت و نوع کسب و کارتان انتخاب کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که قالب انتخابیتان با تمامی دستگاه ها سازگار و یا responsive باشد.

لازم به ذکر است که برخی از قالب ها برای کسب و کار های مختلف مانند رستوران ، شرکت ها و …ساخته شده اند ، در حالی که برخی دیگر از آن ها دیگر چند منظوره هستند. بنابراین ، در ابتدا باید بر وب سایت خود تمرکز کنید و آن قالبی را انتخاب کنید که برای سایتتان مناسب تر باشد.

نصب قالب وردپرس

انعطاف پذیر بودن نیز بسیار مهم می باشد و شما باید قالبی را انتخاب کنید که به راحتی بتوانید آن را اصلاح کنید و در صورت نیاز به افزودن و یا حذف یک ابزار ، کار دشواری نباشد.

آموزش نصب قالب وردپرس

در وردپرس برای نصب قالب ها 2 روش مختلف وجود دارد که شما می توانید به دلخواه یکی از ان ها را برای نصب پوسته وردپرس انتخاب کنید. این روش ها عبارتند از:

  1. نصب قالب وردپرس به طور مستقیم از فهرست قالب ها در وردپرس
  2. بارگذاری قالب ها به صورت دستی در وردپرس

فهرست قالب ها در وردپرس دارای فیلترهای است که برای یافتن قالب موردنظر خود بسیار مفید می باشد. شما می توانید به سادگی فیلترها را با توجه به نیاز خود انتخاب کرده و دکمه اعمال فیلترها را بزنید.

  1. نصب قالب وردپرس به طور مستقیم از فهرست قالب ها در وردپرس

این روش ابتدایی ترین روش برای نصب قالب وردپرس می باشد و توجه داشته باشید که در این فهرست تنها قالب های رایگان نمایش داده می شود. برای شروع کار به قسمت “نمایش” در داشبورد وردپرس خود بروید. سپس گزینه “پوسته ها” را انتخاب کنید.

نصب قالب در وردپرس

در این قسمت بر روی” افزودن پوسته تازه ” کلیک کنید و در صورت نیاز از فیلتر ها استفاده کنید تا زودتر و راحت تر قالب موردنظر خود را پیدا کنید.

پس از بررسی قالب ها  قالب موردنظر را انتخاب کرده و بر روی “نصب ” کلیک کنید. بعد از آن باید قالب خود را فعال کنید. اگر تمامی مراحل را درست طی کرده باشید باید پیام ” قالب جدید فعال شده ” را مشاهده کنید. سپس می توانید برای مشاهده شکل ظاهری سایت خود ، روی نمایش کلیک کنید.

.

 

  1. بارگذاری قالب ها در وردپرس به صورت دستی

در این روش نصب قالب وردپرس ما به شما آموزش می دهیم که چگونه قالب های رایگان و یا پولی را بصورت دستی در وردپرس بارگذاری کنید.

در ابتدا باید قالب موردنظر خود را از سایت های دیگر خریداری و یا تهیه کنید و فایل آن را دانلود کنید. فایل قالب ها در حالت فشرده می باشند و شما برای بارگذای آن ها نباید فایل خود را از حالت فشرده خارج کنید و برای بارگذاری آن باید فایل قالبتان در حالت فشرده باشد.

برای انجام این کار به قسمت “نمایش” در داشبورد وردپرس خود بروید و سپس گزینه “پوسته ها” را انتخاب کنید.

آموزش نصب قالب وردپرس

پس از آن بر روی گزینه افزودن جدید کلیک کنید و بر روی بارگذاری پوسته کلیک کنید. سپس بر روی گزینه “choose file ” کلیک کرده و فایل قالب خود را از کامپیوتر شخصیتان پیدا کنید و گزینه افزودن را انتخاب کنید. در این مرحله منتظر بمانید تا قالب بر روی سایتتان بارگذاری شود.

پس از آن پیغامی مبنی بر موفقیت آمیز بودن نصب قالب وردپرس ظاهر می شود. برای فعال کردن قالب در سایتتان بر روی گزینه فعال سازی کلیک کنید.

تنظیمات اضافی مربوط به نصب قالب ها در وردپرس

  • افزونه ها و ابزارک ها

روند انجام تنظیمات اضافی در قالب های مختلف متفاوت است و اغلب قالب ها دارای تنظیمات اضافی متفاوت از هم هستند تا بتوانند همانطور که انتظار دارید به نظر برسند. همانطور که می دانید هر قالبی برای داشتن عملکرد مناسب به تعدادی افزونه نیاز دارند و شما باید آن ها را بعد از نصب قالب وردپرس نصب کنید.

افزونه ها راهی برای افزودن قابلیت های اضافی به وردپرس هستند. برای ایجاد قابلیت هایی که قالب موردنظر شما دارد باید افزونه هایی را نصب کنید.

شما می توانید این پلاگین ها پس از فعال سازی قالب وردپرس در داشبورد وردپرس خود مشاهده خواهید کرد و اغلب به صورت یک اعلان به نمایش در می آیند و جزئیات آن ها در آن قسمت موجود است. شما برای نصب این افزونه ها اغلب می توانید این فرآیند را بصورت خودکار انجام می دهید.

همچنین شما می توانید رنگ ها را سفارشی کنید ، طرح های رنگی موردنظر خود را انتخاب کنید ، پیوندها و لینک  توییتر و فیس بوک و … را اضافه کنید. شما همچنین می توانید بسیاری از این قابلیت ها را در پیش نمایش زنده مشاهده کنید.

سوالی که ممکن است بپرسید این است که چرا قالب ها شامل این افزونه ها نمی شوند و چرا باید آن ها را جداگانه نصب کرد. درست است که نصب افزونه های مورد نیاز کمی دردسر ساز است ، اما لازم است بدانید که قبلاً در قالب ها پلاگین هایی تعبیه شده بودند که یک خطر بزرگ امنیتی بود. بنابراین جدا نگه داشتن قالب ها و افزونه ها به شما این امکان را می دهد که به روزرسانی هایی را دریافت کنید و امنیت سایتتان به خطر نمی افتد.

ابزارک ها بلوک هایی از محتوا هستند که می توانید به قسمت های از پیش تعریف شده قالب خود اضافه کنید. ابزارک ها و یا ویجت ها بهترین روش برای افزودن محتوای اضافی مانند آخرین پست ها ، فرم های ثبت نام از طریق ایمیل و ….  می باشند.

برای استفاده از ابزارک ها به قسمت نمایش و سپس ابزارک ها بروید. سپس ابزارک های موجود را در سمت چپ مشاهده خواهید کرد. در این قسمت ابزارک ها و مناطق ویجت توضیحاتی دارند که به شما می گویند چه کاری را برای سایتتان انجام می دهند و در چه قسمت از سایت شما نشان داده می شوند.

ویجت های وردپرس

شما باید تنها ویجت هایی را که می خواهید به سایتتان اضافه شوند را بکشید و رها کنید. هنگامی که یک ابزارک را به یک قسمت اضافه کردید می توانید گزینه های مختلف مربوط به آن را تنظیم کنید. به عنوان مثال می توانید آن ها را بزرگ تر کنید و آن ها را همانطور که می خواهید تنظیم کنید. پس از اتمام کار ، می توانید تغییرات ایجاد شده را بلافاصله در سایت خود مشاهده کنید.

همچنین شما می توانید در وردپرس ایجاد تغییرات را مستقیماً از طریق CSS  سفارشی انجام دهید. اگر می خواهید تغییراتی در رنگ ها ، عرض ها و فونت ها ایجاد کنید ، سفارشی سازی با CSS راهی برای انجام آن است.

نصب پوسته وردپرس

هنگامی که آماده شخصی سازی برخی CSS هستید ، مانند گذشته به قسمت سفارشی سازی بروید ، اما اکنون گزینه “CSS  سفارشی” را انتخاب کنید. اکنون می توانید کد CSS موردنظر خود را وارد کرده و پیش نمایش مستقیم تغییرات را مشاهده کنید.

 

جمع بندی

در حالت کلی اگر می خواهید بازدید کنندگان سایت شما باید در نگاه اول جذب وب سایت شما شوند یاید از قالب ها استفاده کنید. با استفاده از نصب قالب وردپرس زیبا و چشم نواز سایت خود را کاربر پسندتر کنید تا بر روی سئو سایت تاثیر مثبت بگذارد. شما همچنین باید از قابل تنظیم بودن ، پاسخگو بودن  و انعطاف پذیر بودن قالب خود اطمینان حاصل کنید .

سعی کنید که یک قالب منسجم و مناسب با کسب و کار خود را تهیه کنید تا بازدیدکنندگان به مدت طولانی در سایت شما بمانند و با محتوای سایتتان درگیر شوند و یا محصولاتتان را خریداری کنند. در این مقاله ، ما به شما آموزش دادیم که چگونه یک قالب وردپرس را به دو صورت دستی و از طریق قالب های موجود در وردپرس در سایت خود نصب کنید.

Share201Tweet126Share50
سارا اسلامی

سارا اسلامی

zedwp

همه حقوق محفوظ است.

ناوبری فوتر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
  • آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو

همه حقوق محفوظ است.

خوش آمدید!

وارد حساب کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید!

Fill the forms below to register

همه فیلد ها الزامی هستند. ورود

رمزعبور خود را بازیابی کنید

لطفاً نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز خود وارد کنید.

ورود