آیا می خواهید سایت وردپرس خود را در چند زبان در دسترس قرار دهید؟ با ایجاد وب سایت خود به صورت چند زبانه، می توانید مخاطبان گسترده تری را جذب کنید. اگر چه چند زبانه کردن سایت وردپرس در بیشتر موارد فقط یک کار پیشرفته است، اما انجام آن و دو زبانه کردن وردپرس به تنهایی با وردپرس با استفاده از یک افزونه ترجمه وردپرس کاملاً آسان است.
در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه با استفاده از محبوب ترین افزونه چند زبانه، WPML، یک وب سایت چند زبانه وردپرس ایجاد کنید.
چگونه می توان با استفاده از WPML یک سایت وردپرس چند زبانه ایجاد کنید؟
اگر تجارت شما در خدمت گروه متنوعی از مردم از مناطق مختلف جهان است که همه به زبان خودشان صحبت می کنند، پس باید سایت خود را چند زبانه کنید. به همین ترتیب، موسسات آموزشی و سازمان های بین المللی با کاربرانی از کشورهای مختلف برای کار کردن به یک وب سایت چند زبانه نیاز دارند.
اما چگونه می توان وب سایت چند زبانه خود را ایجاد کنید؟ بیایید چند زبانه کردن سایت وردپرس را بررسی کنیم.
یک گزینه، ایجاد چندین زیر دامنه برای سایت شما و نصب یک زبان برای هر یک از زیر دامنه ها است. اما این روش یک دردسر بزرگ است. تنظیم و مدیریت چندین زیر دامنه زمان و منابع زیادی را می گیرد. به علاوه، اگر شما نیاز به استخدام توسعه دهنده ای دارید که کار را برای شما انجام دهد، می تواند هزینه بر باشد.
وردپرس، همراه با افزونه WPML، این مشکلات را حل می کند و یک راه حل ساده و بدون دردسر برای ایجاد یک سایت چند زبانه در اختیار شما قرار می دهد.
WPML به شما امکان می دهد چندین زبان را در همان سایت وردپرس خود نصب کنید بنابراین نیازی به ایجاد زیر دامنه برای هر زبان نیست. ناگفته نماند، چند زبانه کردن سایت وردپرس با این افزونه آنقدر ساده و سریع است که هر کسی به راحتی و بدون نوشتن هیچ کدی می تواند یک سایت چند زبانه راه اندازی کند.
با این اوصاف، بیایید ببینیم که چگونه می توانید با چند مرحله سریع یک سایت چند زبانه وردپرس با استفاده از WPML ایجاد کنید.
ساخت سایت چند زبانه وردپرس با WPML
WPML یک افزونه ترجمه خودکار است که به شما کمک می کند وب سایت وردپرس خود را ترجمه کنید. ابتدا، شما باید یک وب سایت با یک زبان واحد ایجاد کنید.
برای ایجاد یک وب سایت، به یک نام دامنه و سرویس میزبانی نیاز دارید. نام دامنه آدرس آنلاین سایت شماست و میزبانی فضای مجازی است که در آن پرونده های سایت شما ذخیره می شود.
پس از ایجاد سایت وردپرس به زبان انتخابی، می توانید برای دو زبانه کردن وردپرس یا چند زبانه کردن سایت وردپرس ترجمه های مختلف زبان را به سایت خود اضافه کنید.
مرحله1: WPML را نصب کرده و گزینه های چند زبانه را تنظیم کنید
اولین کاری که باید برای چند زبانه کردن سایت وردپرس انجام دهید نصب و فعال سازی افزونه WPML در سایت وردپرس شماست.
پس از فعال شدن با موفقیت، یک جعبه اطلاع رسانی در بالای داشبورد وردپرس خود با دکمه Configure WPML مشاهده خواهید کرد. برای شروع پیکربندی خود کافی است روی این دکمه کلیک کنید.
سپس، می توانید راه اندازی سریع WPML را مشاهده کنید.
در مرحله اول، WPML به طور خودکار زبان اصلی سایت وردپرس شما را شناسایی می کند. اگر اشتباه تشخیص داده باشد می توانید آن را تغییر دهید.
برای ادامه روی دکمه Next کلیک کنید.
در مرحله بعدی، از شما می خواهد زبان هایی را که می خواهید برای سایت خود فعال کنید انتخاب کنید. به سادگی زبان ها را انتخاب کنید و روی دکمه Next کلیک کنید.
اکنون، گزینه های سوئیچر زبان را در مرحله سوم فرآیند راه اندازی WPML مشاهده خواهید کرد. تعویض کننده زبان به مشتریان شما امکان می دهد محتوای سایت را به زبان دل خواه خود مشاهده کنند. این معمولاً به صورت لیست کشویی یا مجموعه ای از پرچم ها در سایت شما ظاهر می شود.
از آن جا، با کشیدن و رها کردن، به راحتی می توانید، زبان ها را ترتیب دهید.
در زیر آن، گزینه هایی برای افزودن یک سوئیچر زبان در سایت شما نشان داده می شود. می توانید سوئیچر زبان را به فهرست پیمایش، ویجت یا قسمت پاورقی خود اضافه کنید. همچنین می توانید پیوند هایی را به ترجمه پست های قبل یا بعد از هر محتوا اضافه کنید.
برای افزودن یک سوئیچر زبان به منوی پیمایش خود، روی دکمه ” افزودن یک سوئیچر زبان جدید به یک منو” در بخش تغییر زبان منو کلیک کنید.
سپس، گزینه های New Menu Language Switcher در یک جعبه باز شونده ظاهر می شود.
می توانید در سایت چند زبانه خود منویی برای نشان دادن تعویض زبان انتخاب کنید. سپس، می توانید موقعیت سوئیچر زبان را در منو تنظیم کنید. آن را به عنوان اولین مورد منو یا آخرین مورد منو نشان دهید.
سپس، می توانید نحوه نشان دادن مورد منوی سوئیچر زبان را انتخاب کنید. می توانید آن را به صورت کشویی یا لیست زبان ها نشان دهید.
در مرحله بعد، می توانید انتخاب کنید که چه مواردی در منوی switcher باشد. به سادگی با علامت زدن در کادر ها می توانید آن چه را که نشان داده می شود انتخاب کنید.
در آخر، می توانید در چند زبانه کردن سایت وردپرس رنگ های تعویض زبان را تنظیم کنید.
با پیکربندی تمام گزینه ها، می توانید تغییرات را در جعبه پیش نمایش در سمت راست مشاهده کنید.
پس از رضایت، روی دکمه ذخیره کلیک کنید.
به همین ترتیب، می توانید یک تعویض کننده زبان نیز به مکان های دیگر اضافه کنید. با این حال، اگر می خواهید سوئیچر زبان را فقط به منوی پیمایش خود اضافه کنید، می توانید روی دکمه Next کلیک کنید.
اکنون در مرحله آخر مراحل راه اندازی WPML هستید. در این مرحله باید کلید سایت خود را وارد کنید.
می توانید کلید سایت را از حساب WPML خود دریافت کنید. به سادگی کلید را کپی کرده و در کادر جایگذاری کرده و بر روی دکمه ثبت نام کلیک کنید.
و تمام! شما پیکربندی WPML را با موفقیت در سایت وردپرس خود انجام داده اید.
مرحله 2: افزودن محتوای چند زبانه در پست ها و صفحات وردپرس
اکنون که WPML را در سایت وردپرسی خود راه اندازی کرده اید، آماده ی افزودن محتوای چند زبانه در سایت خود هستید.
WPM به شما امکان می دهد پست ها، صفحات، برچسب ها، دسته ها و پوسته وردپرس خود را به راحتی به هر زبانی که دوست دارید ترجمه کنید و دو زبانه کردن وردپرس را به راحتی انجام دهید.
برای ایجاد ترجمه برای پست های موجود در وردپرس خود، به بخش ارسال ها »همه پست ها بروید. در آنجا کل پست های خود و همچنین تعداد پستهای خود را به ازاء هر زبان مشاهده خواهید کرد.
وردپرس به طور خودکار زبان اصلی سایت شما را تشخیص می دهد و به شما نشان می دهد که برای هر زبان انتخاب شده در کنار پست های خود دکمه هایی اضافه می کنید. برای ترجمه یک پست باید روی دکمه افزودن در زیر زبان کلیک کنید.
برای این آموزش، ما روی دکمه افزودن در زیر زبان فرانسوی کلیک کردیم.
اکنون، نام / پرچم زبان را در بالای ویرایشگر مشاهده خواهید کرد. و همچنین جعبه متا زبان را در سمت راست ویرایشگر پست خود اضافه خواهید کرد.
می توانید محتوای ترجمه شده را در قسمت پست اضافه کرده و پست را منتشر کنید. اگر تسلط به آن زبان ندارید، می توانید کاربران و نویسندگان جدیدی را برای ترجمه محتوای خود به سایت خود اضافه کنید.
همچنین، می توانید در چند زبانه کردن سایت وردپرس از ماژول مدیریت ترجمه WPML استفاده کرده و مترجمان را در سایت خود مدیریت کنید.
مرحله 3: افزودن ترجمه ها برای دسته ها و برچسب ها
WPML به شما امکان می دهد دسته های وردپرس، برچسب ها یا سایر طبقه بندی های سفارشی خود را به راحتی به هر زبانی که می خواهید ترجمه کنید.
برای ترجمه آن ها، باید از داشبورد وردپرس خود به WPML »Taxonomy Translation بروید.
سپس، باید طبقه بندی مورد نظر برای ترجمه را در مرحله بعدی انتخاب کنید.
برای این آموزش چند زبانه کردن سایت وردپرس ، ما دسته بندی ها را انتخاب کرده ایم. اکنون همه دسته های سایت شما را بارگیری می کند. در اینجا دکمه های Add را در کنار شرایط طبقه بندی خود مشاهده خواهید کرد.
برای ترجمه طبقه بندی شده خود کافی است روی دکمه افزودن در زیر زبان / پرچم کلیک کنید.
مرحله 4: افزودن ترجمه ها برای منو های پیمایش
برای ترجمه منو های پیمایش وردپرس خود، از داشبورد وردپرس خود به قسمت Appearance »Menus مراجعه کنید. سپس، باید منویی را که می خواهید ترجمه کنید انتخاب کنید.
اکنون، دکمه های افزودن ترجمه را برای منوی وردپرس خود مشاهده خواهید کرد. برای ترجمه منو، کافی است روی دکمه کلیک کنید.
پس از ایجاد ترجمه از منو، باید موارد منوی مشابه منوی زبان اصلی خود را اضافه کنید.
اگر پست، صفحه و دسته به عنوان موارد منو خود دارید، ابتدا باید آن ها را ترجمه کنید همان طور که در مرحله 2 نشان داده شده است. پس از آن، می توانید آن ها را از برگه های سمت چپ در پانل ویرایش منو خود اضافه کنید.
پس از افزودن و مدیریت همه موارد منو، روی دکمه Save Menu کلیک کنید.
مرحله 5: ترجمه پوسته، افزونه ها و سایر متن ها
WPML به شما امکان می دهد افزونه ها و قالب وردپرس خود را نیز برای دو زبانه کردن وردپرس ترجمه کنید.
برای ترجمه آن ها، باید از داشبورد وردپرس خود به قسمت WPML »Themes and plugins بروید.
به طور پیش فرض، استفاده از ترجمه رشته ای برای ترجمه قالب و افزونه ها را علامت زده و یک کادر تأیید در زیر آن مشاهده خواهید کرد. اگر فایل ترجمه ای برای قالب شما موجود است می توانید کادر را علامت بزنید. با این حال، این فقط با قالب های رسمی وردپرس کار می کند.
بنابراین WPML با یک ماژول ترجمه رشته WPML همراه است تا به شما امکان ترجمه صحیح قالب و افزونه های خود را بدهد. با استفاده از این ماژول می توانید زمینه های سفارشی، ابزارک ها و سایر متن های سایت خود را ترجمه کنید.
امیدواریم این راهنمای ZedWP به شمچند زبانه کردن سایت وردپرس را به کمک افرونه کاربردی یاد بگیرید.