• آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو
شنبه, اسفند ۱۶, ۱۳۹۹
  • ورود
zedwp
  • آموزش افزونه
  • آموزش قالب
  • آموزش وردپرس
  • آموزش ووکامرس
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
zedwp
نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
صفحه اصلی آموزش

معرفی 8 ابزار برتر تست سرعت سایت

توسط سارا اسلامی
۱۳۹۹-۱۰-۲۹
داخل آموزش, آموزش وردپرس
0
تست سرعت سایت
492
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

آیا می خواهید تست سرعت سایت انجام دهید؟ بیشتر مبتدیان نمی دانند از کجا شروع کنند و در تست سرعت وب سایت خود به دنبال چه چیزی باشند.

تعداد زیادی ابزار تست سرعت وب سایت آنلاین وجود دارد که می توانید استفاده کنید. با این حال ، همه آنها نتایج را به گونه ای ارائه می دهند که برای کاربران بی تجربه زیاد قابل درک نیست.

در این مقاله ، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به درستی تست سرعت وب سایت را انجام دهید و بهترین ابزارها برای اجرای تست های سرعت را معرفی خواهیم کرد.

 

بهترین ابزارها برای اجرای تست سرعت سایت

ابزارهای تست و نظارت بر عملکرد وب سایت رایگان و پولی زیادی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. هر کدام از آنها دارای ویژگی های بسیار جالبی هستند که آنها را متمایز می کند.

نیازی نیست فقط وب سایت خود را با یک ابزار آزمایش کنید. برای دقیق بودن می توانید از چندین ابزار استفاده کنید و چندین تست سرعت سایت را انجام دهید.

با این حال ، ما به کاربران توصیه می کنیم فقط برای بهبود عملکرد وب سایت خود از این ابزارها استفاده کنند. تلاش برای دستیابی به یک نمره یا نمره عالی در این ابزارها در اکثر موارد برای وب سایت های فعال در دنیای واقعی بسیار دشوار و کاملاً غیرممکن است.

هدف شما باید بهبود سرعت بارگذاری صفحه برای کاربران شما باشد ، بنابراین آنها می توانند از یک تجربه کاربری سریعتر و سازگار در وب سایت شما لذت ببرند.

حالا بیایید نگاهی به بهترین ابزارهای اجرای تست سرعت وب سایت بیندازیم.

 

1 –  IsItWP 

ابزار تست سرعت سایتIsItWP یک ابزار رایگان تست سرعت سایت و مبتدی ترین ابزار برای تست سرعت وب سایت است که به شما امکان می دهد سرعت عملکرد وب سایت خود را بررسی کنید ، چندین آزمایش را انجام دهید و نتایج را آزمایش کنید تا بفهمید چه چیزی باعث کند شدن وب سایت شما می شود.

شما همچنین پیشنهادهای بهبود را مرتب و منظم دریافت می کنید. می توانید روی هر دسته کلیک کنید تا مراحلی را که می توانید برای عیب یابی مشکلات عملکرد برداشته باشید ، مشاهده کنید. این وب سایت همچنین نظارت بر به روز بودن سرور و سایر ابزارهای مفید را برای دارندگان وب سایت ارائه می دهد.

 

2 – Pingdom

تست سرعت وب سایتPingdom یکی از محبوب ترین ابزار نظارت بر عملکرد وب سایت است. استفاده از آن آسان است و به شما امکان می دهد مکان های مختلف جغرافیایی را برای اجرای آزمایشی بسیار مفید انتخاب کنید.

نتایج با یک بررسی اجمالی آسان قابل ارائه است ، که به دنبال آن گزارش مفصلی ارائه می شود. هنگام بارگیری ، پیشنهادهای بهبود عملکرد را در منابع بالا و جداگانه دریافت می کنید.

 

3 – Google Pagespeed Insights

Google Pagespeed Insights ابزاری برای نظارت بر عملکرد وب سایت است که توسط Google ایجاد شده است. گزارش عملکرد وب سایت را برای بر روی موبایل و دسکتاپ به شما می دهد. می توانید هر دو گزارش را بررسی کنید  و برخی از مشکلات را که در میان هر دو گزارش رایج است و یا مواردی را که گوگل توصیه می کند در نمای موبایل رفع شوند ، پیدا کنید.

همچنین برای هر شماره توصیه های مفصلی دریافت می کنید که برای توسعه دهندگان مفید است. با این حال ، این ابزار تست سرعت سایت برای کاربران مبتدی و غیر توسعه دهنده کمی ترسناک است.

 

4 – GTmetrix

جی تی متریکسجی ای متریکس یکی دیگر از ابزارهای قدرتمند تست سرعت سایت است. به شما امکان می دهد وب سایت خود را با استفاده از ابزارهای معروف مانند pagespeed و YSlow تست کنید. با ایجاد یک حساب می توانید موقعیت جغرافیایی و مرورگر را تغییر دهید.

این گزارش های دقیق با خلاصه ای از نتایج را نشان می دهد. می توانید بین این دو ابزار جابجا شوید و توصیه ها را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر توصیه ، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار می گیرد.

 

5 – WebPageTest

ابزار WebPageTest یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت آنلاین است که می توانید از آن استفاده کنید که کمی پیشرفته تر از برخی دیگر از ابزارهای لیست ما است. با این حال ، به شما امکان می دهد برای آزمایشات خود یک مرورگر و موقعیت جغرافیایی انتخاب کنید.

به طور پیش فرض ، این ابزار تست را 3 بار انجام می دهد تا نتایج تست سرعت وب سایت شما را بدست آورد. بعد نمای کاملی از هر نتیجه را نشان می دهد که می توانید برای مشاهده گزارش کامل کلیک کنید.

6 – Load Impact

Load Impact نسبت به سایر ابزارهای تست سرعت وب سایت موجود در این لیست کمی متفاوت است. مثلا به شما این امکان را می دهد که هنگام ورود بازدیدکنندگان بیشتر بطور همزمان ، سرعت سایت شما چگونه کند می شود.

این یک سرویس پولی با یک تست رایگان محدود است که به شما امکان می دهد در عرض 3 دقیقه 25 کاربر مجازی ارسال کنید. نسخه پولی به شما امکان می دهد بارهای ترافیکی بیشتری را آزمایش کنید. این به شما کمک می کند در عین حال که تست سرعت سایت را آزمایش می کنید ، چگونگی تأثیر بازدید بیشتر بر وب سایت نیز ببینید

 

7 – Uptrends

Uptrend یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت وب سایت است. به شما امکان می دهد در یک منطقه جغرافیایی ، مرورگر را انتخاب کنید و بین تست های تلفن همراه و دسک تاپ جابجا شوید.

درک نتایج نیز در آن ساده و آسان است زیرا نمره سرعت صفحه Google شما را هم در خلاصه نشان می دهد. برای درک مشکلات عملکرد می توانید به پایین پیمایش کنید و منابع خود را بازنگری کنید.

 

8 – Byte Check

Byte Check یکی دیگر از بررسی کننده های رایگان response time checker وب سایت است. این به طور خاص برای بررسی اندازه گیری TTFB (زمان اولین بایت) ، یعنی زمانی که وب شما اولین بایت داده را به مرورگر کاربر تحویل دهد ، ساخته شده است . این یک روش بسیار موثر برای تست سرعت سرور هاستینگ وردپرس شما است.

 

برای بررسی سرعت و عملکرد وب سایت خود می توانید از هر یک از ابزارهای ذکر شده در بالا استفاده کنید. با این حال ، تنها اجرای تست ها به شما کمک چندانی نخواهد کرد.

شما باید یاد بگیرید که چگونه این آزمایشات را به درستی اجرا کنید و از داده ها برای بهینه سازی وب سایت خود استفاده کنید.

 

چگونه می توان به طور مناسب تست سرعت وب سایت را اجرا کرد

تضمین شده نیست که اجرای تست های سرعت سایت دقیقاً عملکرد وب سایت شما را نشان می دهد.

می بینید که اینترنت مانند یک بزرگراه است. گاهی اوقات ترافیک یا ازدحام بیشتری وجود دارد که ممکن است سرعت شما را کم کند. در مواقع دیگر ، همه چیز روشن است و می توانید خیلی سریعتر از پس آن برآیید.

چندین عامل دیگر نیز وجود دارد که می تواند بر کیفیت و دقت نتایج شما تأثیر بگذارد. قبل از شروع تجزیه و تحلیل داده ها ، انجام این آزمایشات کاملاً مهم است.

بیایید ببینیم چگونه برای به دست آوردن نتایج دقیق تر ، تست سرعت سایت را به درستی اجرا می کنیم.

1 – چندین تست را اجرا کنید

عوامل متعددی وجود دارد که می تواند در آزمون شما تأثیر بگذارد. حتی اگر بیشتر ابزارهای تست سرعت وب سایت با سریعترین سرعت اینترنت بالاتر از ابرها استفاده می کنند ، هر تست نتایج کمی متفاوت را به شما نشان می دهد.

مهمترین تفاوتی که متوجه خواهید شد مدت زمان لازم برای بارگیری کامل صفحه وب است. ما برای بدست آوردن تصویر دقیق تر ، توصیه می کنیم حداقل 3 تست را انجام دهید.

سپس می توانید یک نتیجه ی میانگین ​​بگیرید و با استفاده از آن تصمیم بگیرید که آیا وب سایت شما به بهبود نیاز دارد یا خیر.

 

2 – تست از مکان های مختلف جغرافیایی

اگر بیشتر مشتریان شما از آسیا به وب سایت شما مراجعه می کنند ، آزمایش سرعت وب سایت با استفاده از سرورهای واقع در ایالات متحده آمریکا ایده آل نخواهد بود.

نتایج آزمون با یک تجربه ی کاربری متفاوت از آنچه کاربران واقعی شما هنگام بازدید از وب سایت شما احساس می کنند را به شما نشان می دهد.

 

به همین دلیل شما باید از Google Analytics استفاده کنید تا ببینید کاربران شما از کجا می آیند. پس از آن ، از این اطلاعات برای انتخاب یک منطقه جغرافیایی برای آزمایشات خود استفاده کنید.

به عنوان مثال ، اگر یاد گرفتید که بیشتر کاربران وب سایت شما از اروپا می آیند ، پس انتخاب یک سرور آزمایشی در آلمان برای تست سرعت سایت نزدیکترین نتیجه را به شما می دهد.

اگر بازدیدکنندگان وب سایت شما از اقصی نقاط جهان هستند ، پس می توانید چندین آزمایش را انجام دهید تا بدانید که عملکرد وب سایت شما در مناطق مختلف چگونه متفاوت است.

 

3 – اطمینان حاصل کنید که ذخیره وب سایت شما روشن است

کش وردپرسقبل از اجرای تست ها مطمئن شوید که حافظه پنهان وب سایت شما روشن است. به شما این امکان را می دهد که حافظه پنهان وب سایت و میزان موثر بودن آن را در بهبود عملکرد آزمایش کنید.

اکنون مسئله این است که برخی از راه حل های ذخیره فقط در هنگام درخواست کاربر از حافظه پنهان ذخیره می شوند. این به این معنی است که حافظه پنهان مدتی طول می کشد و ممکن است تا زمان اجرای آزمون منقضی شود.

به همین دلیل ما افزونه WP Rocket را توصیه می کنیم. این بهترین افزونه ذخیره وردپرس است که به شما امکان می دهد حافظه نهان وردپرس خود را با چند کلیک و بدون یادگیری موارد فنی راه اندازی کنید.

بهترین قسمت این است که به صورت هوشمند حافظه پنهان وب سایت شما را ایجاد می کند ، که به طور قابل توجهی عملکرد وب سایت شما را بهبود می بخشد.

 

4 – عملکرد Firewall / CDN سرویس وب سایت خود را بررسی کنید

در حالی که افزونه های ذخیره سازی وردپرس می توانند کارهای زیادی انجام دهند ، اما قطعاً محدودیت های خود را دارند. به عنوان مثال ، نمی تواند حملات DDOS و تلاش های بی رحمانه را مسدود کند. همچنین هیچ کاری در برابر spambots انجام نمی دهد ، این بدان معنی است که منابع سرور شما بسیار هدر می رود.

اینجا جایی است که شما به Sucuri نیاز دارید. این بهترین افزونه فایروال وردپرس است که با مسدود کردن درخواست های مخرب ، عملکرد سرور شما را بهبود می بخشد.

اکنون ، به طور معمول تمام پرونده های وب سایت شما از یک سرور ارائه می شوند. با افزودن سرویس CDN به وب سایت خود می توانید این مورد را بهبود ببخشید.

یک سرویس CDN به شما امکان می دهد از طریق شبکه ای از سرورهای پخش شده در سرتاسر جهان ، فایلهای ثابت وب سایت مانند تصاویر ، صفحه های سبک و اسکریپت ها را ارائه دهید. این باعث کاهش بار سرور در وب سایت شما ، بارگیری سریعتر آن و بهبود تجربه کاربر برای همه کاربران می شود.

روشن کردن سرویس CDN و فایروال باعث افزایش چشمگیر نتایج تست سرعت سایت می شود.

 

فهمیدن نتایج تست سرعت وب سایت

آزمایش سرعت سایتمهمترین پارامتری که باید در تحلیل تست سرعت سایت بررسی کنید زمان بارگیری وب سایت شماست.

این پارامتری است که بیشترین تأثیر را روی کاربران شما می گذارد. اگر بارگیری وب سایت شما بیشتر طول بکشد ، ممکن است کاربران تصمیم بگیرند دکمه برگشت را بزنند ، برداشت نامناسبی از نام تجاری شما داشته و وب سایت شما را با کیفیت پایین در نظر بگیرند.

اگر بارگیری وب سایت شما بیش از 2 ثانیه طول می کشد ، به گزارشات تحقیق نگاه کنید. دریابید که بارگیری کدامیک از منابع بیشتر طول می کشد.

معمولاً اینها تصاویر ، صفحه های سبک، ویدیو ها، اسکریپت ها و غیره هستند. شما می خواهید مطمئن شوید که این تصاویر از حافظه پنهان یا سرویس CDN شما ارائه می شوند.

شما همچنین باید به مدت زمان پاسخگویی به هر درخواست سرور خود توجه کنید و این که چه قدر زمان برای تحویل بایت لازم است.

همچنین نیاز دارید تا مطمئن شوید که فشرده سازی مرورگر (که به آن فشرده سازی gzip نیز گفته می شود)  کار می کند. این با فشرده سازی اندازه پرونده ها بین سرور و مرورگر کاربر کاهش می یابد.

اگر صفحه شما دارای تصاویر و فیلم های زیادی است ، ممکن است بخواهید تکنیک های deferred loading را که  lazy loading نیز نامیده می شود ، در نظر بگیرید. این اجازه می دهد تا محتوا هنگامی که کاربر به پایین پیمایش می شود بارگیری شود و فقط محتوایی را که در صفحه کاربر قابل مشاهده است بارگیری کند.

 

مثل همیشه ، شما قطعاً می خواهید مطمئن شوید که تصاویر شما با استفاده از یک ابزار فشرده سازی تصویر برای وب بهینه شده است. راهنمای سئو تصاویر برای وردپرس را در بلاگ ZedWP بخوانید.

 

دومین پارامتر مهمی که باید امتحان کنید TTFB (time to first byte) است. اگر وب سرور شما به طور مداوم زمان کمتری را به بایت اول نشان می دهد ، ممکن است لازم باشد با شرکت میزبان وب خود صحبت کنید.

تمام شرکت های برتر میزبانی وردپرس مانند Bluehost ، SiteGround و WP Engine راه حل های ذخیره سازی خاص خود را دارند. روشن کردن راه حل حافظه پنهان میزبان شما ممکن است به طور قابل توجهی نتایج TTFB را بهبود بخشد.

 

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه یک تست سرعت سایت و بهترین ابزارها را برای اجرای تست های خود به درستی انجام دهید. همچنین ممکن است بخواهید راهنمای افزایش سرعت سایت ما دنبال کنید تا سرعت وب سایت خود را افزایش دهید.

Share197Tweet123Share49
سارا اسلامی

سارا اسلامی

zedwp

همه حقوق محفوظ است.

ناوبری فوتر

  • درباره ما
  • تبلیغات
  • حریم خصوصی
  • تماس با ما

ما را دنبال کنید

نتیجه ای وجود ندارد
مشاهده همه نتیجه ها
  • آموزش
    • آموزش قالب
    • آموزش وردپرس
    • آموزش افزونه
    • آموزش ووکامرس
  • آموزش سئو

همه حقوق محفوظ است.

خوش آمدید!

وارد حساب کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید!

Fill the forms below to register

همه فیلد ها الزامی هستند. ورود

رمزعبور خود را بازیابی کنید

لطفاً نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز خود وارد کنید.

ورود